Tillsammans skapar vi lönsammare säljkårer och affärer

Framtidens säljstöd utgår från säljorganisationens vardag. Oavsett om du är ute på fältet och krigar för dina varumärken eller sitter på kontoret och hjälper din säljkår att fokusera på rätt saker.

Enkelt. Generos säljstöd stöder hela säljprocessen från planering till uppföljning. Genero hjälper säljaren att planera sin dag och bli mer relevant i butiken tack vare ett enkelt och smidigt verktyg i sin mobil eller platta. Säljchefen och administratören kan i sin tur styra, stötta och följa upp säljkårens arbete med hjälp av en webbaserad lösning.

Smart. Det ska vara lätt att synliggöra samband mellan säljarens aktivitet och resultat för att kunna lägga smarta strategier utifrån det. Och det ska vara enkelt för säljaren att presentera konkurrensfördelar i butiken. Därför behöver ett modernt säljstöd underlätta analysarbetet, vilket vi på Genero tagit fasta på genom att erbjuda Microsoft Power BI.

Socialt. Men framtidens säljstöd är mer än så. Kommunikation är nyckeln till framgång, och en säljares vardag kan vara ensamt. Därför bygger vi in sociala funktioner som underlättar kommunikationen mellan säljorganisationens alla delar. Vi gör det lättare att sprida goda exempel med hjälp av bilder och vi gör vardagen roligare genom möjligheten att lägga ut inspirerande tävlingar eller andra uppmuntrande aktiviteter.

Hos oss står våra kunders affärer i fokus så välkommen att kontakta oss för att prata om en lönsammare framtid.